Špinatų keksiukai (desertiniai) 4/6/12 vnt.
Galimi pasirinkimai: 4 vnt. / 6 vnt. / 12 vnt.
Galimi pasirinkimai: 4 vnt. / 6 vnt. / 12 vnt.
4,80 € – 14,40 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
Ryškūs, net niūriausią dieną praskaidrinantys keksiukai su špinatais nustebins savo sodriu skoniu, minkštumu ir purumu. Žaliuosius keksiukus mažieji tiesiog dievina! Jie primena smagiausius animacinius filmukus ir atrodo visiškai kitaip, nei įprasti desertai.
Špinatiniai keksiukai gali tapti puikia alternatyva tiems žmonėms, kurie ieško kaip sveikai palepinti save, vaikus ar svečius. Reikia suorganizuoti šventę, o laiko skanėstams iškepti taip trūksta? Pirkti keksiukus su špinatais galite tiesiog internetu.
Jei norite, kad špinatų keksiukai puoštų jūsų desertų stalą per šventes ar tiesiog kasdien, ieškokite tokių, kurių sudėtis būtų paprasta ir aiški. Kitaip tariant, skaniausi bus tie keksiukai su špinatais, kurių ingredientų sąrašas bus toks, lyg gamintumėte namuose.
Vis dažniau galite pamatyti, kad kvietiniai miltai kepiniuose maišomi su Spelta miltais. Spelta miltai yra laikomi kiek sveikesne įprastų miltų alternatyva: juose daugiau skaidulinių medžiagų, mineralų, todėl šie miltai turi didesnę maistinę vertę.
Purūs ir drėgmę išlaikantys keksiukai namuose dažniausiai gaminami su kefyru: jis padeda tešlai greičiau pakilti ir išlaikyti formą. Švieži kiaušiniai veikia tarsi statybinė keksiukų medžiaga, o unikalią spalvą suteikia špinatai.
Jei nusprendėte špinatų keksiukus iškepti namuose, jums reikės:
Nuplautus ir nusausintus špinatus dėkite į smulkintuvą, užpilkite aliejumi ir sutrinkite iki vientisos masės. Atskirame inde kiaušinius suplakite su cukrumi, kol masė taps puri ir standi. Į ją lėtai supilkite špinatų masę. Kitame inde reikia sumaišyti sijotus miltus su kepimo milteliais, viską lėtai maišant sudėti į špinatų-kiaušinių masę. Pripildykite keksiukų formeles tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, kepkite apie 20 minučių. Ar keksiukai jau paruošti galite patikrinti įkišdami medinį pagaliuką: jei jis sausas, keksiukai jau iškepę.
Keksiukai dažnai puošiami paprastai pagaminamu maskarponės sūrio kremu. Jam reikės: didelio indelio maskarponės (400 gramų), 100 ml grietinėlės, 3 šaukštų cukraus pudros, citrinos sulčių. Viską plakite dubenyje tol, kol masė sutirštės. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir juo puoškite atvėsusius keksiukus.
Nebūtina maišyti tešlos ir laukti, kol keksiukai su špinatais iškeps: įsigykite mėgstamų kepinių internetinėje parduotuvėje. Susidėję mėgstamiausių prekių krepšelį laukite kurjerio ir stebinkite natūraliais, sveikesniais saldėsiais savo mylimuosius.
KVIETINIAI viso grūdo Spelta miltai, špinatai, KEFYRAS, KIAUŠINIAI, saulėgražų aliejus, joduota druska, kepimo milteliai, vanilinis cukrus.
Energinė vertė – 251,00 Kcal
Riebalai – 10,42g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 1,44g.
Angliavandeniai – 35,16g.
Cukrūs – 15,81g.
Baltymai – 4,28g.
Druska – 0,26g.
Skaidulinių medžiagų – 1,87g.
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.
nuo 0°C iki 4°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą