Varškėtukai „tinginukai”, 500 g. Šaldyti
500 g.
500 g.
5,50 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
Varškės virtinukai žinomi dešimtimis įvairiausių pavadinimų, kurie skiriasi nuo Lietuvos regiono. Vieni juos vadina ežiukais, tinginukais, kiti sirnikais, o treti tiesiog varškėtukais. Šis patiekalas primena vaikystę, vasaras pas močiutę ir puikiai tinka tuomet, kai norisi greitai ir lengvai pavalgyti.
Varškės tinginukai yra klasika, perduodama iš kartos į kartą. Varškė yra pagrindinis jų ingredientas, o ji puikiai žinoma dėl savo naudos sveikatai. Šis produktas yra kalcio šaltinis, padedantis formuotis kaulams, dantims ir išlaikyti juos stiprius.
Varškėje esantys baltymai pasisavinami kur kas geriau nei tie, kurie yra mėsoje ar žuvyje. Baltymai padeda formuotis raumenims, juos stiprina. Varškės patiekalus galima valgyti ir vakare, nes tai lengvai virškinamas produktas.
Vienas variantų gali būti virtinukai su varške. Vakarienės metu patiekite juos su neriebiu graikiško jogurto padažu ir turėsite puikią, sveiką vakarienę. Virtinukai vaikų dažnai valgomi su grietine ir uogiene, tačiau vakare grietinę galite pakeisti pasirinktu nesaldintu jogurtu: saldumo suteiks uogienė.
Tinginukai virtinukai paruošiami paprastai, tam reikia tik gero recepto ir įgūdžių, nes pradžioje tešla kimba prie rankų, todėl reikia neišsigąsti ir tiesiog maišyti toliau. Jei jau ieškojote „tinginukai receptas“ ar „virtinukai receptas“, kaip tik vieną norime jums pasiūlyti. Jums reikės:
Varškę sutrinti, kad nebeliktų stambių gabalėlių, tuomet išplakti kiaušinį ir jį sumaišyti su varške. Į varškę galima įdėti porą šaukštų lydyto sviesto. Iš lėto į varškės masę dėti miltus, kepimo miltelius ir maišyti. Pagardinti druska, viską gerai išminkyti ir formuoti ilgą gyvatėlę, kurią reikia supjaustyti kelių centimetrų riekelėmis. Šiuos virtinukus reikia virti verdančiame vandenyje kelias minutes, kol tinginukai išplaukus į paviršių.
Patiekite su grietine, uogiene, sviesto padažu ar bet kuo, ką mėgstate.
Turbūt teko pastebėti, kad virtinukų kaina skiriasi ir natūraliai gali kilti klausimas: kodėl? Pirmiausia didelę įtaką daro ingredientai: kuo jie aukštesnės kokybės, tuo galutinis produktas bus brangesnis.
Nepatingėkite ir perskaitykite tinginukų sudėtį: ar joje nėra sintetinių priedų? Tai ypač svarbu, jei virtinukus perkate vaikams. Produktuose, kurie skirti vaikams, neturėtų būti nenatūralių priedų dėl galimos alergijų rizikos.
Virtinukus bei kitus šaldytus produktus lengva pirkti internetu. Skanūs, it namie pagaminti varškėtukai-tinginukai nustebins kokybe ir puikia sudėtimi. Greitai paruošiamas šaldytas maistas suteikia galimybę mėgstamus gaminius visuomet turėti po ranka ir daugiau nesukti galvos dėl to, kas šiandien vakarienei.
Virtinukais mėgaujasi tiek maži, tiek dideli, todėl visuomet laikykite maišelį „Rojaus obuolių“ tinginukų savo šaldiklyje.
Varškė 9% riebumo, KVIETINIAI miltai, manų kruopos, KIAUŠINIŲ baltymai, vanilinis cukrus, cukrus, joduota druska.
Energinė vertė – 222,00 Kcal
Riebalai – 6,51g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 3,81g.
Angliavandeniai – 26,53g.
iš jų cukrų – 8,63g.
Baltymai – 14,33g.
Druska – 0,09g.
Skaidulinių medžiagų – 0,68g.
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.
Sudėti varškėtukus į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 5-10 min.
-18°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą