Apkepti varškėčiai, 500 g. Šaldyti
5 vnt. / 500 g
5 vnt. / 500 g
5,60 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
O ir nemėgti jų sunku: purūs varškėčiai puikiai dera su uogienėmis, grietine, jogurtu, o didžiausi smaližiai mielai mėgaujasi varškėčiais su lazdynų riešutų kremu. Variantų, kaip juos patiekti daugybė, dar daugiau turbūt tik varškėtukų receptų.
Nemėgstate valgyti saldžiai? Orkaitėje kepti varškėčiai gali būti patiekiami su pikantišku grietinėlės, grybų, garstyčių ar bet kokiu kitu mėgstamu padažu.
Sveikuoliški varškėčiai gaminami iš geros varškės, ji maišoma su kvietiniais miltais, kiaušiniu, vaniliniu cukrumi. Kuo daugiau varškės, tuo geriau, nes tokie varškėčiai bus tinkami mažyliams. Visuomet užmeskite akį į sudėtį: kuo ji paprastesnė, tuo geriau, nes bus puikiai jausti maisto kokybė.
Varškėčiai kepti orkaitėje neturėtų būti atšildomi: įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite varškėčius apie 10-15 minučių. Varškėčiai orkaitėje turi gerai apskrusti, tačiau neišdžiūti.
Nuo seno žinoma, kad varškė yra labai naudingas produktas visoms amžiaus grupėms. Joje daug kalcio, kuris būtinas tinkamai dantų, kaulų būklei palaikyti. Joje mažai angliavandenių, tačiau daug baltymų, užtikrinančių stabilią energiją.
Varškėje taip pat yra nepakeičiamų aminorūgščių, kurių reikia tinkamai nervų sistemai ir sveikam virškinamajam traktui palaikyti. Taip pat joje gausu vitamino B, magnio, fosforo. Šį produktą tikrai verta įtraukti į mažylių mitybą. Rekomenduojama nedidelėmis porcijomis ją pradėti duoti nuo antrųjų vaiko gyvenimo metų.
Kepti varškėčiai vaikams visuomet yra maloni ir laukiama staigmena: ką tik iš orkaitės ar keptuvės patiekti varškėčiai leidžia pasitelkti vaizduotę ir valgyti juos taip, kaip tądien norisi. Daugiau grietinės arba uogienės!
Be to, minkšti varškėčiai yra sveikas, turintis daug naudingųjų medžiagų, mažai angliavandenių ir daug baltymų patiekalas. Vaikas po tokių pusryčių, pietų ar vakarienės bus sotus, tačiau neapsunkęs.
Kepti varškėčiai yra bene kiekvieno tautiečio širdyje: tikrai ne veltui paieškos sistemose tiek daug užklausų „kepti varškėčiai receptai“, „varškėčiai receptas“ ar „kepti varškėčiai receptas“. Ir jūs esate tarp tų ieškančiųjų? Siūlome išmėginti štai šį tobulų varškėčių receptą. Jums reikės:
Gaminimas iš tiesų paprastas. Inde plakite kiaušinį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol gerai suputos. Tuomet į jį įberkite varškę, išmaišykite, kad neliktų didelių varškės gumulėlių. Suberkite miltus, druską ir dar kartą išmaišykite, kol neliks sausų miltų gabalėlių. Įkaitinkite keptuvę ant mažos ugnies ir kepkite varškėčius kol gražiai apskrus.
Pirkti varškėčius patogiausia internetu: sveikuoliški, tinkami kepti keptuvėje ar orkaitėje, jie tikrai nustebins jus nuo pirmo kąsnio. Užsisakykite prekes ir negaiškite laiko: pristatysime jas greitai ir be trikdžių.
Varškė 9% riebumo, KVIETINIAI miltai, kukurūzų miltai, KIAUŠINIAI, saulėgražų aliejus, vanilinis cukrus, cukrus, druska.
Energetinė vertė – 223,63 Kcal
Riebalai – 9,59g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 4,15g.
Angliavandeniai – 20,54g.
iš jų cukrų – 7,03g.
Baltymai – 13,79g.
Druska – 0,84g.
Skaidulinių medžiagų – 0,73g.
Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitanta laktozę), kiaušinių.
Šaldytus varškėčius dėti į orkaitę ir kepti 180ºC temperatūroje 10-15 min. Atšildytus varškėčius šildyti mikrobangų krosnelėje arba keptuvėje.
-18 C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą