Lietiniai su fermentiniu sūriu, 400 g. Šaldyti
4 vnt. / 400 g
4 vnt. / 400 g
4,60 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
Turbūt nesuklysime pasakę, kad retam kuriam nepatinka tobulai apskrudę, tačiau purūs blyneliai su tąsiu fermentinio sūrio įdaru. Jie tokie skanūs, kad drąsiai galima valgyti vienus, tačiau vardan geriausio rezultato išmėginkite grietinės-sviesto pagardą.
Jei klasikinis variantas ne kartą ragautas, palepinkite save ir savo šeimą šiltu padažu su pievagrybiais ar kitais grybais. Pakepinkite grybus su svogūnais ant pasirinktų riebalų (sviesto, augalinio sviesto ar aliejaus), kai šie apkeps, įpilkite šiek tiek grietinėlės (augalinės arba įprastos) ir leiskite grybams pasitroškinti. Pagardinkite mėgiamais prieskoniais arba tiesiog pipirais bei druska. Turėsite restorano stalo vertus blynelius vos per kelias minutes!
Kokybiški lietiniai blyneliai turėtų būti gaminami iš aukščiausios rūšies natūralių ingredientų: gerų miltų, pieno, kiaušinių. Įdaras taip pat neturėtų nusileisti savo skoniu, todėl rinkitės tuos lietinius, kurie pagaminti ne su sūrio gaminiu, o tikru sūriu. Jis bus nepakartojamai tąsus ir tiesiog tirps burnoje.
Pirkti gardžiausius lietinius su fermentinio sūrio įdaru galite neišeidami iš namų. Įsigykite savo mėgstamiausių blynelių jau dabar. Pirkdami internetu savo mėgstamiausius šaldytus patiekalus galite gauti dar tą pačią darbo dieną, todėl toks būdas įsigyti mėgstamų produktų išgelbės ir tuomet, kai grįžus į namus paaiškės, jok šaldytuvas tuščias.
Šie šaldyti lietiniai blynai ypatingai kokybiški ir greitai paruošiami: įkaitintuose riebaluose ant nedidelės ugnies neatšildytą produktą kepkite apie 10 minučių, kol gražiai apskrus iš visų pusių. Stenkitės blynų per dažnai nevartyti, kad jie neįgertų pernelyg daug riebalų. Blynus iškepus rekomenduojama juos nusausinti popieriniu rankšluoščiu: taip pašalinsite riebalų perteklių, o blynai išliks traškūs ir gardūs, be to, ne per riebūs.
Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (fermentinis sūris (76%), grietinė 30% riebumo, prieskoniai (24%)).
Energinė vertė – 243,00 Kcal
Riebalai – 12,83g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 7,16g.
Angliavandeniai – 18,91g.
iš jų cukrų – 1,56g.
Baltymai – 13,28g.
Druska – 1,56g.
Skaidulinių medžiagų – 1,55g.
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.
Lietinius kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad nesiliestų ir tolygiai sušiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Kad lietiniai neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų dažnai nevartyti. Iškepusius nusausinti.
-18°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą