1

Krepšelis

Lietiniai su fermentiniu sūriu, 400 g. Šaldyti

4 vnt. / 400 g

SKU: LIETGAM7 Categories: ,

4,60 

forKids-icon

Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste

Aprašymas

Lietiniai su fermentiniu sūriu

Turbūt nesuklysime pasakę, kad retam kuriam nepatinka tobulai apskrudę, tačiau purūs blyneliai su tąsiu fermentinio sūrio įdaru. Jie tokie skanūs, kad drąsiai galima valgyti vienus, tačiau vardan geriausio rezultato išmėginkite grietinės-sviesto pagardą. 

Jei klasikinis variantas ne kartą ragautas, palepinkite save ir savo šeimą šiltu padažu su pievagrybiais ar kitais grybais. Pakepinkite grybus su svogūnais ant pasirinktų riebalų (sviesto, augalinio sviesto ar aliejaus), kai šie apkeps, įpilkite šiek tiek grietinėlės (augalinės arba įprastos) ir leiskite grybams pasitroškinti. Pagardinkite mėgiamais prieskoniais arba tiesiog pipirais bei druska. Turėsite restorano stalo vertus blynelius vos per kelias minutes!

Kokybiški lietiniai blyneliai turėtų būti gaminami iš aukščiausios rūšies natūralių ingredientų: gerų miltų, pieno, kiaušinių. Įdaras taip pat neturėtų nusileisti savo skoniu, todėl rinkitės tuos lietinius, kurie pagaminti ne su sūrio gaminiu, o tikru sūriu. Jis bus nepakartojamai tąsus ir tiesiog tirps burnoje.

Lietiniai su fermentiniu sūriu internetu

Pirkti gardžiausius lietinius su fermentinio sūrio įdaru galite neišeidami iš namų. Įsigykite savo mėgstamiausių blynelių jau dabar. Pirkdami internetu savo mėgstamiausius šaldytus patiekalus galite gauti dar tą pačią darbo dieną, todėl toks būdas įsigyti mėgstamų produktų išgelbės ir tuomet, kai grįžus į namus paaiškės, jok šaldytuvas tuščias.

Šie šaldyti lietiniai blynai ypatingai kokybiški ir greitai paruošiami: įkaitintuose riebaluose ant nedidelės ugnies neatšildytą produktą kepkite apie 10 minučių, kol gražiai apskrus iš visų pusių. Stenkitės blynų per dažnai nevartyti, kad jie neįgertų pernelyg daug riebalų. Blynus iškepus rekomenduojama juos nusausinti popieriniu rankšluoščiu: taip pašalinsite riebalų perteklių, o blynai išliks traškūs ir gardūs, be to, ne per riebūs.

Sudedamosios dalys:

Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (fermentinis sūris (76%), grietinė 30% riebumo, prieskoniai (24%)).

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energinė vertė – 243,00 Kcal
Riebalai – 12,83g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 7,16g.
Angliavandeniai – 18,91g.
iš jų cukrų – 1,56g.
Baltymai – 13,28g.
Druska – 1,56g.
Skaidulinių medžiagų – 1,55g.

Alergenai

Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.

Paruošimas

Lietinius kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad nesiliestų ir tolygiai sušiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Kad lietiniai neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų dažnai nevartyti. Iškepusius nusausinti.

Laikymo sąlygos

-18°C

Pakuotė

Polietilenas/Popierius

Gamintojas

UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.

AprašymasSudedamoji dalisMaistinė vertėPapildoma informacijaGamintojas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *