Lietiniai su mėsa , 400 g. Šaldyti
4 vnt. / 400 g
4 vnt. / 400 g
4,80 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
Lietiniai blyneliai su įvairiais įdarais mėgstami visų: sultingi, purūs ir lengvai paruošiami, šie blynai lengvai įtinka net patiems išrankiausiems. Vaikai dažniausiai prašo tėvų iškepti blynų su varške ar obuoliais, o suaugusieji mielai renkasi sočius, pikantiškus lietinius su fermentiniu sūriu, sūriu ir kumpiu, bei, žinoma, malta mėsa.
Šie lietiniai tampa puikiausiu pasirinkimu pietums ar vakarienei, o tam, kad valgant būtų galima net užsimerkti iš malonumo, galima patiekti lietinius su sūrio ar grybų padažu. Jei lietiniai blynai su mėsa tinkamai paruošti, o mėsa drėgna, puri, galima juos kuo puikiausiai valgyti pačius vienus ar su grietine.
Jei perkate šaldytus lietinius su mėsa, juos paruošti bus labai paprasta: neatšildytus blynus tolygiai apkepkite iš abiejų pusių ant įkaitintų riebalų (tai gali būti sviestas, augalinis riebalų mišinys ar kepimui tinkamas aliejus) apie 10 minučių arba kol jie gražiai apskrus, įgaus auksinį atspalvį.
Per dažnai lietinių vartyti nereikia, kad jie nesugertų daug riebalų. Po kepimo rekomenduojame blynus nusausinti virtuviniu rankšluosčiu. Patiekite juos šiltus su mėgstamu padažu ar grietine.
Lietiniai su mėsa pagaminami gana nesunkiai, svarbiausia paruošti gerą blynų tešlą. Ji turi būti gana skysta, kad lietiniai gautųsi ploni ir purūs, taip pat ją gaminant dalį vandens keiskite pienu dėl kremiškesnės tekstūros, naudokite šviežius kiaušinius. Pagal skonį tešlą pagardinkite druska, galima įberti ciberžolės dėl apetitą žadinančios spalvos.
Didžiausią dėmesį rekomenduojama skirti puikiam, drėgnam lietinių blynų įdarui. Įdarui skirta mėsa turi būti sultinga, jokiu būdu ne sausa, tinkamai paprieskoniuota. Faršą iškepkite, o tuomet ant lietinio blyno, priklausomai nuo jo dydžio, dėkite šį įdarą. Blyną sulankstykite taip, kaip mėgstate.
Skubate, ieškote idėjų pietums ar tiesiog norite pasimėgauti kokybišku, natūraliu maistu neplūkdami virtuvėje? Pirkti Lietuvoje pagamintus lietinius blynus su mėsos įdaru galite ir internetu! Pristatome juos Vilniuje tą pačią arba kitą darbo dieną. Tik iš kokybiškiausių ingredientų pagaminta šaldyta produkcija nustebins kiekvieną.
Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (virta kiauliena (84%), kepti svogūnai, morkos, saulėgrąžų aliejus, prieskoniai, druska (16%)).
Energinė vertė – 135,00 Kcal
Riebalai – 8,09g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 2,20g.
Angliavandeniai – 17,93g.
iš jų cukrų – 1,61g.
Baltymai – 8,92g.
Druska – 1,61g.
Skaidulinių medžiagų – 1,45g.
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.
Lietinius kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad nesiliestų ir tolygiai sušiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Kad lietiniai neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų dažnai nevartyti. Iškepusius nusausinti.
-18°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą